Zorg die niet wacht. Dat is Snelterecht.

De Overwelving tandartsen maakt gebruik van Snelterecht

U kunt, ondanks de wachtlijst, bij De Overwelving tandartsen eerder een afspraak krijgen via Snelterecht.

Bij De Overwelving tandartsen kunt u eerder in de praktijk terecht via de Snelterecht lijst

Op deze manier kunt u, ondanks de wachttijd bij de praktijk, sneller terecht voor uw afspraak. Neem contact op met de praktijk om u toetevoegen aan de lijst van Snelterecht..

Voordelen op een rij…

We versturen u de uitnodigingen voor vrijgekomen plekken per WhatsApp

Kunt u op het aangegeven tijdstip? Geef dit dan aan door op de knop te klikken. 

Kunt u niet? Geef dit dan ook alstublieft aan, dan ziet de praktijk dat u niet beschikbaar bent en kunnen ze ook andere patiënten benaderen.

Veelgestelde vragen

We bewaren uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Op het moment dat u een afspraak bevestigt, of uw originele afspraak heeft plaatsgevonden, worden uw gegevens automatisch verwijderd uit het systeem van Snelterecht.

In het eerste WhatsApp-bericht dat u van ons heeft ontvangen kunt u via de knop uzelf weer van de Snelterecht lijst verwijderen.

Let op: dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Uw gegevens worden dan in onze systemen geanonimiseerd. 

Ook dan kunt u op de lijst van Snelterecht. Als er eerder een plek beschikbaar is, dan krijgt u bericht, maar uw reeds gemaakte afspraak blijft gewoon staan.

Geen probleem! U krijgt een bevestiging dat u op Snelterecht staat en kunt daarbij opgeven dat u een periode niet beschikbaar bent. Voor de praktijk fijn om te weten dat we u dan niet hoeven te benaderen.